Studentmössan, CHECK!!



Fick äntligen studentmössan förra veckan =) Den är jätte fin!



Mitt champangeglas till champangefrukosten :)

"Student 2010   Vart fan tog Olvia vägen?!" -En rolig grej vi gjorde i klassen, Olivia skrev samma sak fast med mitt namn då haha!


Min fina studentmössa!


Baksidan på mössan

Köpte ett skydd till mössan, vet ju aldrig om det behövs haha! Dock hade jag för mig att jag tog vitt skydd..ser lite kinky ut med svart lädermössa haha ;) men men vad ska man göra..


BEVERLY HILLS 90210

Vaknade för en timma sedan, så skönt med stuidedag och kunna vakna när man vill!

För några år sen brukade jag slavtitta på Beverly Hills 90210, sååå bra är det! Och det är självklart orginalet från 1990. Har inte sett det på år..älskar Brenda, Kelly och Dylan..åhhh! Mina favoriter är dock Brenda och Dylan. 


Brenda och Dylan

 
David, Kelly, Dylan, Brenda, Brandon, Donna, Steve, Andrea & Scott

Underbar serie..nu ska jag äta upp min choklad och sukta efter A's chips ;)

Lite nostalgi.


Jag och Mateusz, 2009.


Andy och jag på hennes student.

Studenten

Sitter och pratar med Andy just nu. Hon och Fadi bor ju nu i Falun där dom pluggar..
Vi pratade om studenten och förra sommaren, helt underbart rolig var den! Festade sjukt mycket och hade jätte roligt på hennes studentvecka. Åhh vad jag längtar till vår studentvecka!

Vill bara få min mössa nu och min klänning som jag är så glad att jag hittat!
Den är enkel men ändå speciell, lite som jag haha ;)

Här är den..


 
Älskar den!

Känner mig extra duktig den här veckan :) Har letat massa jobb, skrivit om mitt personliga brev o.s.v. Måste hitta något extra/sommar-jobb. Har en bra känsla så det här ska nog gå bra :)

Nej! Nu ska jag sminka mig och så, ska nämligen träffa Matuesz och Love senare ikväll, tänker inte sitta hemma när min man är ute och partajar haha ;)

Ha en trevlig lördag på er, många pussaar!


Stoltkänsla.

Dagens bästa, nej veckans bästa måste vara den här stoltkänslan som jag känner idag :)

Har varit i skolan i princip hela veckan(borta 1 dag). Har känt sån press på sistonde att jag måste hinna göra allt innan studenten, ta igen skolan(rester), hinna ta vara på tiden jag har kvar med mina kära klasskamrater och framför allt har jag funderat mycket på själva studenten. Jag kommer fasen inte ha råd! Har inte lyckats spara några pengar till studentveckan..det är 3 månader kvar och jag kommer bara kunna spara 2 månaders studiebidrag. Vilket blir..2000kr..lyckat! Hade velat ha minst 4000kr. Kommer ju behöva köpa dricka till hela veckan, vi kommer gå ut varje dag, äta ute, göra massa skoj..är det något jag inte vill göra så är det snåla på studentveckan!

Får väl hoppas att någon snäll person tappar 2000kr ute och man hittar dom? Haha..nevars..får väl kanske kolla om jag får låna av mamma eller nåt :) (..om det behövs)

Men i alla fall tillbaka till den där stoltkänslan jag pratade om. Jag känner att jag gjort ganska mycket idag. Kollar vilka rester jag har i historia & religion och pratat med lärarna, sen har jag äntligen satt igång med mitt projektarbete. Måste verkligen lägga på ett kol nu!
Jag känner att jag har flyt idag. Nu är det bara svenska, engelska och matte kvar. Men matten vet jag ju typ redan vad jag måste göra :)

Nu ska jag äta lite på min pojkes rulltårta som han lämnat kvar ;) och hitta laddaren till min kamera som jag saknat efter hela veckan! (Panik!?)

Puss på er!

Ps. Om jag inte redan sagt det så har jag hittat och beställt min studentklänning nu :D


Tidsfördriv.

Fick en lite rolig bild av en kompis..haha..jag är ganska trött ;)


Bilden finns på google om du söker på "cave explorer"

Vita skönheter..

Har mått skit typ enda sedan skolan slutat..fick helt plötsligt världens huvudvärk. Jag är tyvärr så att när jag inte mår bra tar jag ut det på mina närmsta..så förlåt Ante för att jag fått massa tjurighets attacker på dig idag. Inte ok.

Nu till annat..eftersom mamma köpte mig en ny vårjacka för någon vecka sedan ville jag hitta ett par matchande vårskor till. Jackan är offwhite och jätte tuff. Jag har kollat på ett par svarta skor på H&M i ett par månader nu men aldrig köpt dom. Sen fanns de inte kvar i min storlek när jag tänkte köpa dom för några veckor sedan.

Nu sa mamma i alla fall att jag kunde låna pengar av henne till skorna, om jag hittade några fina :)
Jag tycker dom är perfekt och underbart fina! Olivia har likadana men vafan..jag älskar dom ialla fall..längtar tills i vår när det är torrt ute så man kan använda dom till jackan.


Vad tycker ni..är dom snygga?

Veckan som gått..

Försökte lägga upp en inlägg hela morgonen..men datorn bara stanna upp! Aja..kom hem från skolan för ungefär 1 timma sedan :) Var helt okej, hade ju bara en lektion så.
Så underbart väder den här veckan! Jag vill bara gå ut och fota massor :)

Var ett tag sen jag bloggade, jag är så..lite seg. Men ska skärpa mig. Senaste veckan har jag varit hos syrran i tisdags, som vanligt. Hon hjälpte mig skriva ett cv och ett personligt brev så jag lättare kan söka jobb :)
har sökt ett på kolmården, som jag dock inte fick. Men har typ 8 st till jag ska söka så det känns som det kommer lösa sig med somamrjobb iallafall.

Jag och Ante har spännande planer på g också. Hoppas bara vi är redo. Men! Jag tänker inte avslöja vad de är förens det är 100% att det blir av :)

Nästa helg ska jag, mamma och Ante åka till Finland! Ska bli mys, dock ska vi bara åka över helgen. Hälsa på mormor och moster. Ante kommer smälla av när han får se mosters och hennes mans bar haha! Han har ju byggt en egen bar hemma hos sig själv..minns när vi var små och vi alltid lekte i den..spelade musik och hälde upp drinkar..fick lite finsk dricks haha! 

För att sammanfatta senaste tiden så lägger jag upp lite bilder 

 
Fick choklad av A i alla hjärtans-dag present.


Lilla Isabelle förra veckan, så underbart söt!


Lagade planka till min sötis :) (morot i potatismoset) Blev super gott och pojekn min käka upp allt,så han var nöjd


Min pojke i lördags, jag följde med till hans garages, skulle fixa med sin bil, så underbart snygg Du är!


Garaget..är snarare Jeres familjs. Sjukt fint är det där ialla fall


Underbart!

Nu ska jag jag söka lite jobb och så jag lägger upp bilder från tropikariumet som jag var på för typ 2 veckor sen :)

Wish me good luck! Puss!

RSS 2.0