Bullar..bullar..köttbullar!

Okej, nej jag sitter inte och äter massa bullar. Jag sitter och väntar på att kusinen ska komma hem nån gång..gärna idag haha! Så seeg.
Jag har precis ätit upp dom sista köttbullarna från igår. Mumma!

Jag var med L igår. Vi möttes i centrum och köpte lite mat, sen gick vi hem till mig och chillade framför tvn. Haha han somnade till och med..inte ok hörrö..haha vad är det med killar att somna när de är med mig?
Ante gör det hela tiden..är jag verkligen så tråkig att umgås med? ;) Haha nevars..jag är ju as rolig!


I alla fall.. sen så lagade vi lite god mat och såg på film på tv och massa scrubs/family guy-avsnitt :) en trevlig kväll helt eneklt. Vi träffas så sällan nu för tiden. Har väl blivit lite så..synd egentligen. Jag har inte träffat mina vänner överhuvudtaget så mycket på sistonde. Man saknar dom ju lite. Dom är i alla fall underbara allihopa!

På fredag får vi pengar pengar pengar. Mamma och jag ska gå på stan och shoppa lite :) ska bli kul!

Nej nu ska jag smsa kusinen och fråga vart hon håller hus! Hade ju hunnit gå ut och fotat med Ronja förut..Irriterande!!




Underbara vintersol.

Älskar hur solen får all vit snö att lysa..det får den kalla vintern att kännas lite varmare. Så mysigt. Vill bara ut och fota massa fina vinterbilder. + att Ronja smsa förut och fråga om vi skulle fota. Inte ok..blir ju bara mer sugen haha! Men hinner inte idag, ska hälsa på söta Sara och kusin :)


Kul att man ser min skugga i bakgrunden ;)


Underbart väder idag.

Nej, nu ska jag duscha och vänta på att kusin ringer :)


"Let's not think about tomorrow!"

Nostalgi. Det där är en konstig sak egentligen..det är mysigt med lite nostalgi ibland. När man tänker tillbaka och minns en känsla, ett ögonblick, en dag sådär perfekt och klart. Det är härligt måste jag erkänna.
Men det är det som varit och inte det som är. Det är kul att minnas tillbaka alla misstag man gjort och alla ögonblick man inte andas in och verkligen tagit vara på.

Men det är just därför det är nostalgi det kallas..det är inget perfekt eller något bestående. Det bästa jag gillar att tänka på hur naiv och liten och underbart rolig man var när man var yngre. När man t.ex gick på högstadiet och allt var spännande. Allt man gjorde kändes sådär busigt och nytt. Idag är det så mycket som känns spännande..men inte sådär busigt..eftersom let's face it..idag är jag 20år och "får" göra vad jag vill i princip. Men med ansvar kommer frihet eller brukar man säga tvärt om? haha.

Men idag är jag glad att jag inte är sådär liten och busig och naiv. För även om det var kul när man är 15 år så  blev man sårad så många gånger för att man inte visste vad kärlek eller vänskap var. Man trodde att man var kär redan innan man visste vad det egentligen betydde..
Känns ju dumt att idag säga att jag vet hur det är att vara kär i någon fullständigt. För även om jag tror att jag gör det..så ja..det trodde jag ju för 4år sen också..så om 4år kanske jag tittar tillbaka och skrattar åt mig själv.

Men idag är jag i alla fall lycklig med den Jag valt att vara kär i. Det kan jag om 4år titta tillbaka och vara stolt över.



Jag, 2008


Oj vad djup jag blev nu kände jag! Dags att sova :)

Natti!


Ben and Jerry..

Är hos Ante idag. Chockande va! Inte speciellt va ;)
Varit så kallt idag så har varit inne hela dagen typ.

Lagade en jätte god kyckling gryta med bacon, morötter, lök, kryddor, kokosmjölk och så kyckling såklart :)
Kul att laga egen mat och exprimentera lite..bacon var överraskande gott till grytan! Mumma!

På onsdag ska jag hälsa på Ira och lilla Sara, för så länge sedan..för länge sen! Sen på torsdag ska jag vara barnvakt åt lilla Isabelle som åkt på lgoninflammation (igen) medans Malin och Benjamin är på babymassage! Mysigt ska vi i alla falla ha det, Isabelle och jag :)

Har övertalat Ante att vi ska gå till centrum (som ligger två minuter bort) och köpa glass^^hihi så sugen på det! Och inte vilken glass som helst..Ben and Jerry, den där dyra klassen men som alla sagt är så otroliga goda. Så det är på tiden att vi testar det tycker jag  :)  Men jag kommer ha sån beslutsångest..finns ju så många goda smaker att välja på och jag suger på att bestämma mig när jag har för många allternativ.

Nån av  dessa kanske..?







mmmm...gott det ska bli!

Tapetklister..?

Blev precis livrädd när posten kom..lovar att hjärtat stanna för 1 sekund! Haha!
Sov hos Ante idag, har ju lov den här veckan, så himla skönt :)
Han fick ta hand om mig hela dagen igår medans jag låg och mådde dåligt och inte kunde röra på mig förens typ klockan sex på kvällen, inte ok. Ska nog ta det lugnt med festandet hädan efter :)

Kul var det i alla fall i helgen :) I fredags vann ju såklart Kungsgård hela maktkampen. Det var inte bara mot Eber vi körde, utan mot alla skolor!
Sen i lördags så söp jagmed Love, Sam och Olivia hos en jobbarkompis till dom =P Var kul men jag var så trött och mådde lite illa, så jag åkte hem och sov vid kl.23 redan.

Skulle göra gröt förut till frukost..ja det gick ju lite sådär..jag gjorde som det stod på paketet..men då blev det för mycket vatten, så jag fyllde på med havregryn..då blev det bara tapetklister typ! Haha så bara att slänga och börja om.. tillslut lyckades jag!

Jag har bestämt mig för att lite smått börja äta lite nyttigare..jag och Ante ska t.ex börja äta frukt istället för massa chips hela tiden..sätter sig ju..inte bra till studenten ;)
Nevars i små mägnder går det ju bra sådär ibland bara.

Men skulle det inte vara bra gott med en sånhär just nu?...


Bilden tagen från google

Appropå cupcakes och sånt så har jag börjat planera lite tills Ante fyller år..hihi nu blir Ante bra nyfiken tror jag! ;)   

Hörs senare,Puss!

Sköna fredag.

Sitter och väntar på min underbara Olivia. Vi ska till Hugo, nyktra, en snabbis och kolla på när Ian, Robin och Tarru försvarar kungsgård. Det är ölhävar/shot/o.s.v tävling mot Eber idag! Vi ska vinna..vi är ju kungsgårdare..vi är bäst;)

Nu spelar jag lite partymusik och äter chips(som mamma ovetande betalat) för att komma in i partyhumöret. Jag hatar egentligen att gå ut nykter..men fick två öl av Ante och sen kanske jag får köpa syrrans vodka som hon har;P Vi håller tummarna!

Nu ska jag byta om och dansa in partyhumöret haha!

See ya later babes!



Gammal bild från Hugo, Johan, Robin, Olivia, Jossan & Jag :)

Ps. Jag har precis blandat vodka med blådär/äpple juice..hade inget annat att blanda med haha!


Inatt.

Inatt hade jag en helt sjuk natt. Helt plötsligt börjar jag hosta innan jag skulle sova. Eftersom jag har astma så blir jag sjuk/förskyld hela tiden, speciellt nu på vintern.

Sen när jag skulle lägga mig i alla fall så kunde jag inte sova..jag hostade så mycket att jag inte kunde ligga ner, för då fick jag typ ingen luft. Jag tog astmamedicin men det hjälpte inte..
Innan jag skulle lägga mig fick jag jätte ont i ryggen..antagligen var det lungorna.
Sen låg jag i alla fall och inte kunde sova i 2-3timmar! Inte ok. Jag till och med väckte Ante som sov brevid mig med mina hostningar, och han sover väldigt tungt..kan putta på honom flera ggr utan att han ens reagerar!

Jag typ spydde upp massa slem..kändes som om jag typ hade svalt vatten i fel strupe. Kändes jätte konstigt.

Någon som vet vad det kan vara?

Har haft svår hosta förut men inte så att jag spyr slem sådär. Jätte skumt i alla fall.


Peace and Love 2010 here I come!


Vill bara tala om att jag idag fick reda på att jag fick jobbet som funktionär på P&L i sommar!
Helt galet kul ska det bli..jag och Linnea har båda sökt inom säkerhet, d.v.s (som hon skrev i mailet);
Insläpp entréer och camping
Scensäkerhet/dikesvakter
Bevakning (natt)
Inre och yttre säkerhet
Staket
Jour m.m.

Sen kommer det några bra band som jag ska försöka smita och titta på!
NOFX bl.a!

Vi får gratis inträde till festivalen, gratis camping och mat under alla sex dagar.
Kan det bli bättre? Tror inte det va!


Underbara ting.


Dessa underbart snygga skor finns på H&M.se
Strl.38 i min garderob? Ja tack! Kostar endast 199kr! Helt sinnes ju!


Den här lila mocka-liknande väskan skulle passa perfekt i vår till skorna ovan, finns på H&M kostar 99kr!


Jag bara älskar den här kappan, har jag gjort sedan jag såg den för första gången. Finns också på H&M
är dock lite dyrare, kostar 599kr. Men är nedsatt från 999kr och för en jacka så är det ganska okej tycker jag :)


Sötaste party.klänningen/toppen! Finns här , är nedsatt från 399kr till 299kr, så snygg!

Åhh vad jag är sugen på att köpa nya kläder till våren och sommaren nu. Men det är så mycket som man måste spara pengar till just nu. Studenten, kläder, cash till hela studentveckan, lisaberg i sommar, pengar till annat skoj man vill göra..aja allt löser sig alltid!

Hoppas ni får en bra dag. Puss och hej! 

Uppdate.

Alla har tjatat på mig att jag ska uppdatera bloggen. Har varken haft tiden eller orken..men nu ska jag försöka mig på det här igen!

På sistonde har hänt så mycket..blir så mycket att skriva i ett inlägg så ska senare lägga upp ett inlägg med hjälp av bilder för att sammafatta allt. Orkar dock inte just nu.

Borde plugga Historia just nu eftersom jag har prov imorgon. Men fick lite psykbryt nu haha! (Som man får ibland och det behövs fan i mig haha) Nej men skämt-åsido. Jag fick lite dåligt samvete just nu eftersom jag precis skickade hem Ante för att jag skulle plugga..men jag ångrade mig ganska direkt när han gått. Haha. Aja..

Nu har jag pratat ut och lite så med min söta Olivia..mår alltid bättre när jag pratat med dig! Du är guld värd!

Nu är jag trött..så vi hörs någon annan dag. Puss och hej!


RSS 2.0